Jobba med oss

Är du vår nästa jordnära medarbetare?

Länk till rekryteringsannons

Vi söker just nu efter erfarna och engagerade medarbetare som tillsammans med oss vill arbeta i spännande och utvecklande projekt med hög kvalitet. Hos oss får du möjlighet att jobba i ett litet flexibelt företag med ambitionen att arbeta nära våra kunder. Du får även möjligheten att vara med och bygga upp och utveckla företaget och vara en del av ett härligt och jordnära gäng!

I första hand söker vi dig med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet med fokus på förorenade områden, förorenade byggnader eller naturvärden, helst som konsult men även från myndighets-, entreprenad eller beställarsidan. För oss är engagemang, flexibilitet och driv lika viktigt som antal anställningsår. Vi tror att du liksom oss har en naturvetenskaplig eller teknisk universitets-/högskoleutbildning i grunden och har ett stort miljöintresse

Samarbetspartners

Vi samarbetar med många konsultföretag och sätter ofta ihop projektgrupper utifrån olika specialistkunskaper.

Det kan också handla om samarbete i stora projekt där mer resurser krävs.

Om du är intresserad av att samarbeta med oss kontakta Viktoria Lundborg på 0703-23 39 23 eller maila här.

Viktoria Lundborg

VD och senior miljökonsult

Jordnäras vision är att bidra till att skapa hållbara samhällen. Att få dela sin vardag tillsammans med så kompetenta och engagerade människor som delar denna vision är väldigt roligt och utvecklande.”

Sara Lönnerud

Miljökonsult

En regnig höstdag i Göteborgslera är ganska krävande, det vägs dock alltid upp av en solig vårdag på västkusten!”